Jsme smluvním servisem hned několika pojišťoven

Rozšiřujeme pro vás naši nabídku služeb a v tuto chvíli spolupracujeme s pojišťovnami Generali Česká Pojišťovna, VZP pojišťovna a pojišťovna Pillow. Přečtěte si o naší spolupráci více informací.

Ať už máte sjednané havarijní pojištění nebo povinné ručení, vždy se na na nás můžete obrátit. V případě pojistné události se s námi můžete spojit a my vám pomůžeme v dalším řešení. Vy nahlásíte událost vaší pojišťovně, my zajistíme fotodokumentaci, kalkulaci a vše vyřešíme přímo s pojišťovnou. Po opravě vašeho vozu podepíšete při jeho převzetí veškeré potřebné dokumenty a dál se o nic nestaráte. Jakmile je pojistná událost uzavřená, kontaktuje vás přímo vaše pojišťovna. Podrobný popis celého procesu řešení pojistné události je uveden zde.

Po dobu opravy vašeho vozidla vám můžeme zapůjčit náš náhradní vůz. Zapůjčení vozidla je pro vás zdarma při plnění ze zákonného pojištění. V případě havarijního pojištění musíte mít příplatek ve vaší smlouvě s pojišťovnou. Pokud je u zákonného pojištění stanovena totální škoda (auto se neopravuje), bude pro vás po dobu vyřízení likvidace zapůjčení vozidla také zdarma. Náhradní vozidlo si můžete zapůjčit i v případě, že vám pojišťovna neproplácí náklady spojené se zapůjčením. Poplatky spojené se zapůjčením vozidla jsou uvedené v ceníku.

S pojišťovnou Generali Česká Pojišťovna spolupracujeme již od roku 2019. Nově od května 2020 jsme navázali spolupráci a VZP pojišťovnou a pojišťovnou Pillow.